Külföldi kalandjaim

Mikulásnapi meglepetés

2015. december 11. - Triekie

El sem tudjátok képzelni, hogy mit kaptam anyukámtól. Balaton szelet, smarties, duplo, kinder tojás, kinder bueno, sport szelet. Csupa-csupa finomság. Igaz, hogy pár napot késett az itteni posta hibájából, de nagyon is jó volt, hogy végre egy kis magyar csokit is ehetek. Ez úton is köszönöm anyukámnak a nagyszerű ajándékot!

Persze nem marad viszonozatlan, mert hamarosan ő is kap egy nagyobb csomagot, csak a postára nem merek menni, mert múltkor voltam és fogalmam sem volt, hogy miről beszél a nő, adok magamnak pár napot, bár most már tudom, hogy mit kell csinálni.

Amúgy érdekes, hogy az előző helyen, nem akarták, hogy rá legyen írva, hogy honnan és ki küldi, itt meg szinte megkövetelik. Ami probléma, hogy még én magam sem tudom a címet, így ez nagyon gáz. De amire emlékeztem, azt leírtam, és bár sóhajtozva, de elfogadta. Amit még mindig nem értek, hogy miért kérdeznek rá arra, hogy mi van a csomagban. És ha azt mondom, hogy bomba, akkor mi van? Végül is inkább nem kísérletezgetek vele, az csak jó, ha a csomag biztonsága érdekében kérdezi meg, teszem azt, ha törékeny dolog van benne, akkor nem fogják dobálni. Remélem. Majd kiderül, hogy törik-e, eddig még nem történt ilyen, nagyon remélem, hogy most sem fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-kalandjaim.blog.hu/api/trackback/id/tr198156800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása